Verhuur van toiletwagens

Ons aanbod omvat toiletwagens in diverse modellen en groottes afhankelijk van het aantal gasten op je evenement.

Toiletwagen S (Type 313)

2

Deze toiletwagen heeft een gezamenlijke of gescheiden ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot 500 personen. De wagen heeft een hoogte van 2,85m. Onze Toiletwagen S omvat 3 damestoiletten1 herentoilet3 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Toiletwagen M (Type 413)

6

Deze toiletwagen heeft een aparte ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot … personen. De wagen heeft een hoogte van 2,85m. Onze Toiletwagen M omvat 4 damestoiletten1 herentoilet3 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Toiletwagen L (Type 624)

7

Deze toiletwagen heeft een aparte ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot … personen. De wagen heeft een hoogte van 2,90m. Onze Toiletwagen L omvat 6 damestoiletten2 herentoiletten4 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Toiletwagen XL (Type 626)

Toiletwagen

Deze toiletwagen heeft een aparte ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot … personen. De wagen heeft een hoogte van 2,85m. Onze Toiletwagen XL omvat 6 damestoiletten2 herentoiletten6 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Toiletcontainer (Type 313)

Toiletcontainer

Deze toiletcontainer heeft een aparte ingang voor dames en heren en is geschikt om te plaatsen voor een langere verhuur. Denk aan externe toiletten bij een verbouwing, noodtoiletten, werftoiletten, … De container heeft een hoogte van 2,70m. Onze Toiletcontainer omvat 3 damestoiletten1 herentoilet3 urinoirs en 2 wastafels met spiegel. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Optie: septische tank

4

Indien er geen afvoer aanwezig is, kun je werken met een septische tank. Aan de tank zijn aansluitingen voor afvoerbuizen en een aansluiting om te ledigen voorzien.

Plaszuil

plaszuil

Een plaszuil is de ideale sanitaire oplossing voor een fuif of evenement. Onze plaszuilen kunnen geïnstalleerd worden met of zonder afvoerslang. De plaszuil kan door 3 personen gebruikt worden en is voorzien van een opvangtank.

Retro

5

Door zijn nostalgisch uitzicht is onze Retro-toiletwagen een toiletwagen die niet misstaat op je privéfeest. De wagen heeft een hoogte van 2,7m. Onze Retro-toiletwagen omvat 2 damestoiletten2 urinoirs en 4 wastafels met spiegel. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.