Verhuur van toiletwagens

Ons aanbod omvat toiletwagens in diverse modellen en groottes afhankelijk van het aantal gasten op je evenement.

Toiletwagen Small

New-Project-qkd902qh76na8hbkvj5nh0r2u1ulbub3orqfibij0g

Deze toiletwagen heeft een gescheiden ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot 100 personen. Onze Toiletwagen S omvat : 1 damestoiletten, 1 herentoilet, 1 urinoir & 2 wastafels met spiegel. Water, stroom (220V) en afvoer dient aanwezig te zijn.

Toiletwagen Medium

2

Deze toiletwagen heeft een gezamenlijke of gescheiden ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot 250 personen. De wagen heeft een hoogte van 2,85m. Onze Toiletwagen M omvat 3 damestoiletten1 herentoilet3 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. U dient zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V te  voorzien.

Toiletwagen Luxe

IMG_5973

Deze toiletwagen heeft een gezamenlijke of gescheiden ingang voor dames en heren en is geschikt voor evenementen tot 500 personen. De wagen heeft een hoogte van 2,85m. Onze Toiletwagen omvat 3 damestoiletten1 herentoilet3 urinoirs2 wastafels met spiegel en 2 handdoekautomaten. Je moet zelf een  stopcontact 220V voorzien.Deze luxe uitvoering is beter afgewerkt dan een standaard toiletwagen met een fraai interieur en extra comfort.

Toiletwagen Comfort

409629581_1721737368302695_9200239302740264661_n

Deze toiletwagen 313 comfort heeft een aparte ingang voor dames en heren en is geschikt tot 500 personen. Er zijn 3 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs aanwezig. Deze wagens hebben een moderne stijl en een kwalitatieve afwerking met porseleine wasbakken zowel bij dames als heren. De wagen heeft 2 afvoerpunten waardoor keuze plaatsing vereenvoudigd naar de wensen van de klant. Bij plaatsing wagen dient er wateraansluiting, afvoermogelijkheden (eventueel septische tank) en een stopcontact met 220v aanwezig te zijn.

Toiletwagen Large

9+urinoirs

Deze toiletwagen heeft 9 toiletten en 4 urinoirs! Dit maakt hem geschikt voor events tot circa 750-1000 personen. Tevens is deze wagen voorzien van een grote wasbak uitgerust met 3 kranen, 2 zeepdispensers en een handdroger. Bij plaatsing wagen dient er wateraansluiting, afvoermogelijkheden (eventueel septische tank) en een stopcontact met 220v aanwezig te zijn. 

Toiletwagen XL

12

Deze toiletwagen heeft 12 toiletten. Dit maakt hem geschikt voor events tot circa 1000 personen.Tevens is deze wagen voorzien van een grote wasbak uitgerust met 3 kranen, 2 zeepdispensers en een handdroger. Bij plaatsing wagen dient er wateraansluiting, afvoermogelijkheden (eventueel septische tank) en een stopcontact met 220v aanwezig te zijn. 

Plaszuil

plaszuil

Een plaszuil is de ideale sanitaire oplossing voor een fuif of evenement. Onze plaszuilen kunnen geïnstalleerd worden met of zonder afvoerslang. De plaszuil kan door 3 personen gebruikt worden en is voorzien van een opvangtank.

Retro

5

Door zijn nostalgisch uitzicht is onze Retro-toiletwagen een toiletwagen die niet misstaat op je privéfeest. De wagen heeft een hoogte van 2,7m. Onze Retro-toiletwagen omvat 2 damestoiletten2 urinoirs en 4 wastafels met spiegel. Je moet zelf een afvoerwaterkraan (met voldoende druk) en een stopcontact 220V voorzien.

Optie: septische tank

4

Indien er geen afvoer aanwezig is, kun je werken met een septische tank. Aan de tank zijn aansluitingen voor afvoerbuizen en een aansluiting om te ledigen voorzien.

Alles Koel - Vriezen & koelen

Koelwagen

Bij ons zusterbedrijf Alles Koel kan je een oplossing vinden voor alle koel en vriesoplossingen alsook tapwagens. Wij bieden zowel van klein tot groot een oplossing op maat van uw event. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Of neem een kijkje op onze website.

LW Event Renting

Of gewoon het zicht belemmeren

Bij ons zusterbedrijf LW eventrenting kan je alles vinden voor je evenement qua: rijplaten, heras hekken, kassa units, kabelgoten en nog veel meer! Bekijk dus zeker onze website!